Als dochter van een jager heb ik het schoonmaken en bereiden van wild van jongs af aan geleerd. Samen met mijn vader ging ik op jacht en leerde ik de fijne kneepjes van het vak. Van haas tot reebok, wildzwijn tot ganzen en eenden, we hebben samen alles geslacht en verwerkt. Ik heb een passie ontwikkeld voor het bereiden en eten van wild op de klassieke manier.
In mijn workshop over ganzen behandelen we alle aspecten. Van het slachten van de gans tot de verschillende bereidingswijzen, zoals roken, marineren en konfijten. Je kunt genieten van een proeverij van ganzen gerechten, waaronder worst, rillettes, confit en gerookte ganzenborst.
Ook leer ik je hoe je een heerlijke hazenpastei maakt, rijkelijk gevuld met wilde haas en paddenstoelen, inclusief het maken van het deeg en de vulling.
Ik werk altijd met de seizoenen en het beschikbare wild varieert afhankelijk van het moment. Het wild voor de workshops is afkomstig van Nederlandse bodem. Mijn grote zus heeft de jacht van mijn vader overgenomen en verzorgt het wild.
Prijs kan variëren vanaf € 95,00 ex btw Minimaal 8 deelnemers
Meer weten of je direct inschrijven? Klik dan hier.