Chef Aline
gespecialiseerd in de Israëlische keuken , wereld reizigster en culinair onderzoekster, kookboeken schrijfster.
Heidi Looij
gespecialiseerd in de kunst van het inmaken, jager en wildbeheerder.
cursus Wijn & Spijs (april 2020)
Phyllis Kitchen Israeli food Tel Aviv, vegan course 2019
Demuths Vegan Diploma Level 1 en 2 2018
Demuths Vegan Diploma Level 1 is suitable for those just beginning a vegan diet and for those who want to expand their vegan repertoire and immerse themselves in an informative week long cooking experience.
Demuths Vegan Diploma Level 2 2018
The Demuths Vegan Diploma Level 2 is a specially designed course for those who wish to deepen their technical cooking knowledge and perfect their skills. This certification covers all aspects of vegan cooking, aligning to the national qualifications offered by catering colleges, as well as offering our specialised in-depth knowledge of world cuisines. Whether you’re seeking vegan…
o’ngo food Korean culinaire academy 2016
Seafood Dishes
Learn techniques for fish and various seafood – Sample dishes : Haemul Jeongol (Seafood hotpot), Ojingo Bokkeum (Spicy stir-fried squid), Saengseon Jorim (Braised fish)
Meat Dishes
Learn different sauces and techniques for meat – Sample dishes : Neobiani (Grilled marinated beef), Bossam(Boiled pork with Kimchi), Dakganggeong(Fried chicken)
Royal Court Cuisine
High-end delicacies once reserved only for royalty – Sample dishes : Oiseon(Royal cucumber salad), Galbijjim (Braised beef), Daeha Jatjup Muchim(Prawn and pinenut salad)
Banchan
banchan refers to the assorted sides dishes served alongside rice and soup in Korean cuisine. Experience the flavor of Korean side dishes!
Koksopleiding niveau 4
Mbo-opleiding Gespecialiseerd kok (niveau 4 – crebo 25179)
Koksopleiding Zelfstandig werkend kok niveau 3
Mbo-opleiding Zelfstandig werkend kok (niveau 3 – crebo 25182)
Koksopleiding: Kok niveau 2
Mbo-opleiding Kok (niveau 2 – crebo 25180)
Anderen over ons
R van Pietersom: “Nooit gedacht dat er zo een goede kok in mij school. De osso buco maak ik nog regelmatig. Veel geleerd en super leuk om te doen.” – Workshop Italiaans koken
Wilma: “Hallo meiden,dames. Met veel plezier denk ik terug aan vrijdagavond. Vond het erg gezellig, het was een fantastische locatie om te kokkerellen en elkaar te ontmoeten en we hebben heerlijk gekookt, de Marokkaanse keuken was heerlijk en erg leuk om te maken.Mw Aline was een fijne gastvrouw en had het geweldig georganiseerd.( breng het graag over Diana als je haar weer een keer spreekt) Dank jullie wel nogmaals voor het idee en de organisatie Met vriendelijke groet,
Wilma van Dijk, Diëtist.” – Marokkaanse keuken