Kookworkshops

In Hillegom hebben we de ruimte om dertig personen te ontvangen in onze prachtige kookstudio. Alles is in huis om een complete kookworkshop- en ervaring aan te bieden. 

Wat gaan we doen?
Tijdens mijn kookworkshops leert u verschillende kooktechnieken, de recepten te begrijpen en uiteraard alles over de juiste bereiding. Eerst is er een demonstratie en uitleg over het menu, vervolgens gaat u zelf aan de slag. Na het bereiden gaan de deelnemers aan tafel om te genieten van de gemaakte recepten onder het genot van een speciaal drankje welke past bij de keuken van de workshop. Na afloop krijgt u de recepten van de workshop mee naar huis zodat u thuis de heerlijke maaltijden nog vaker kunt bereiden.


Wat bieden we aan?
In Hillegom bieden we kookworkshops aan uit verschillende keukens. Bekijk hieronder de diverse workshops die we aanbieden in de kookstudio in Hillegom.

Koreaanse kookworkshop

Ontdek de heerlijke Koreaanse keuken tijdens onze Koreaanse Kookworkshop. De Koreaanse keuken heeft diverse kenmerken die allemaal terugkomen in deze kookworkshop; gezond, pure ingrediënten, spicy en toch fris, diep van smaak, veel banchan koude gerechten en nog meer. Diverse populaire Koreaanse gerechten met o.a. ossenhaas, runderrib, vis, schaaldieren, salades, soep en noedels zullen worden bereid met seizoensgebonden producten.

Duur workshop: 4 uur€90,- incl. drankenMinimaal 10 deelnemers

Marokkaanse Kookworkshop

De Marokkaanse keuken kenmerkt zich aan duizend en één smaken. Maak een culinaire reis door Marokko met deze Marokkaanse kookworkshop. Samen met chef-kok Aline worden heerlijke, feestelijke, Marokkaanse maaltijden bereidt met vis, vlees, gevogelte en de bekende zalige zoete sigaartjes. Ontdek de onmiskenbare smaken en specerijen uit Marokko met prachtige verbintenissen tussen kruidig, hartig en zoet.

Duur workshop: 4 uur€90,- incl. drankenMinimaal 10 deelnemers

Franse Kookworkshop

De culinaire Franse keuken heeft een lange traditie en is zeer veelzijdig. In Frankrijk zijn er tal van nieuwe kooktechnieken ontwikkeld die nog steeds de basis vormen voor de huidige koksopleidingen. De zware plattelandskeuken tegenover de verfijnde Hofse keuken, Frankrijk is een land met vele gezichten, smaken en regionale verschillen. Tijdens deze kookworkshop kunt u genieten van het beste wat de Franse keuken te bieden heeft.

Duur workshop: 4 uur€90,- incl. drankenMinimaal 10 deelnemers

Italiaanse Kookworkshop

Italië: het land van de kazen, sausen en pasta’s. De Italiaanse keuken staat voor pure ultieme smaken en combinaties. Perfectie in zijn eenvoud. Tijdens deze kookworkshop leert u de Italiaanse keuken begrijpen. Slow food bereiden, bewaren en opslaan. Heerlijke anti pasti’s en uiteraard enkele pasta en deegwaren gerechten. Tijdens deze kookworkshop waant u zich even in Italië.

Duur workshop: 4 uur€90,- incl. drankenMinimaal 10 deelnemers

Vegetarische Kookworkshop

De vegetarische keuken is vaak kleurrijk, vrolijk, fris en mooi. De gerechten zijn verrassender als je zou denken: lekker, smaakvol en beter voor milieu & mens. Tijdens deze kookworkshop leer je een mooie balans te vinden in de gerechten. Ontdek diverse trucs en tips om de hardcore vegetarische gerechten smaakvoller te maken.

Duur workshop: 4 uur€90,- incl. drankenMinimaal 10 deelnemers

Basis kooktechnieken

Ontdek de pure basis van het koken. Leer de gerechten te bereiden vanaf het pure basisproduct tot het uiteindelijke gerecht. Hoe wordt het klaargemaakt en hoe ziet de voorbereiding eruit? Ontdek welke technieken er vooraf gaan om het gerecht perfect te bereiden; tijdens de basis kookles leer je o.a. cutteren, spuiten, fruiten, bruneren, blancheren, pocheren en meer! Maak een heerlijke bouillon, soep, salade en warme en koude sausen. Als de basis goed is dan kan het gerecht bijna niet meer stuk. Breng een vegetarisch gerecht of een simpel stukje vis of vlees heerlijk op smaak met een eerlijke pure saus. U leert het in de basis kooktechnieken workshop.

Duur workshop: 4 uur€90,- incl. drankenMinimaal 10 deelnemers

kerststol

Kerststol maken . Heerlijk kerstbrood maken met je eigen twist.

Vlechten kneden versieren het wordt een top brooddag.

Duur workshop: 0 uur€45,- incl. drankenMinimaal 10 deelnemers
sunday dining
Klassieke runderstoof

Vraag vrijblijvend een offerte aan



Vraag offerte aan

Kalender



< Februari 2020 >
MaDiWoDoVrZaZo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Workshops zijn gemarkeerd met een Workshop